Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

REVIEWS FOTASTIQUE

Wat anderen zeggen over ons

Bedrijfsshoot

★★★★★
5 5 1
Fred heeft prachtige foto's gemaakt voor mijn theaterbedrijf, zowel portret- als actiefoto's. Hij luistert goed naar wat je wil en zorgt ervoor dat je intentie over komt op de foto. We zijn een hele ochtend bezig geweest en dezelfde dag waren de foto's al prachtig nabewerkt te downloaden. Wij hebben eerder al een bijzondere familieshoot gedaan bij Fotastique en komen in de toekomst zeker nog terug!

Newborn fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Wij zijn voor de tweede keer bij fotastique geweest voor een newborn fotoshoot. Wat een prachtige foto's zijn het weer geworden. Bedankt Fred & Judy!

Super mooi.!

★★★★★
5 5 1
Heel blij met de prachtige foto's van onze achterkleindochter , een blijvend mooie herinnering .Aanrader . , Conny en Rob

Zussen-Shoot!

★★★★★
5 5 1
Wat een super leuke middag, mijn zussen en ik houden eigenlijk niet zo van op de foto gaan, maar omdat onze ouders 50jaar getrouwd zijn dachten we, laten we er eens een gezellige zussendag van maken met een prachtige foto! Nou dit is gelukt. We werden super leuk ontvangen en op ons gemakt gesteld, daarna hebben we wat leuke foto's gemaakt. Een super middag! Hartelijk dank!

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Super mooie foto's, vriendelijk en professioneel. De foto's waren al snel binnen. Heel blij met het resultaat en de opa's en oma's ook. Super bedankt voor jullie flexibiliteit. Kortom zeer tevreden een echte aanrader voor super mooie foto's op een fijne manier gemaakt.

Vriendelijk en professioneel !

★★★★★
5 5 1
Ik ben samen met mijn hondje op de foto gegaan en heel erg blij met het resultaat! Fred en Judy stellen je goed op je gemak en nemen veel tijd en aandacht voor dieren. Nogmaals bedankt voor deze superfoto’s!

Echt een fantastische samenwerking!

★★★★★
5 5 1
Als vertegenwoordigers vanuit de Oudervereniging van onze school hebben wij dit jaar voor het eerst gekozen voor Fred en Judy. Achteraf kunnen wij zeggen; de enige juiste beslissing. Wij hebben van te voren diverse keren overleg met elkaar gehad. Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen want met ruim 400 kinderen, een continue-rooster en 3 fotografiedagen was de planning zeker een uitdaging. Deze drie dagen zijn, dankzij het harde werken van Fred en Judy, super goed gegaan. Ook hadden wij de primeur dat wij, naast de klassenfoto’s en portretfoto’s binnen, tevens buiten foto’s van de kinderen konden maken. Gelukkig was het goed en droog weer. Alle van te voren gemaakte afspraken zijn nagekomen. Via nauw contact waren wijzigingen of aanpassingen in de planning in een mum van tijd verwerkt. Erg fijn. De afspraak voor volgend schooljaar maken wij zeker graag! Wij willen jullie erg bedanken voor de professionele en vrolijke aanpak!

gewonnen foto sessie

★★★★★
5 5 1
Onze hond Yina had de foto wedstrijd gewonnen met de mooiste glimlach. De fotosessie was super leuk, de foto's prachtig en de begeleiding helemaal geweldig! Ontspannen en gezellig. Dank jullie wel Fred en Judy!

Top team!

★★★★☆
4 5 1
Hele leuke ervaring met new born shoot. Erg lief en geduldig met onze kleine dochter. De tijd wordt echt genomen. Ook om eventueel tussendoor te voeden. Erg leuk!

Waanzinnig team..

★★★★★
5 5 1
Ons eerste contact was bij hondenschool jottem in De Rijp waar onze pup van 6 maanden werd gefotografeerd. Dit contact verliep zo soepel en de foto's waren fantastisch. Dus dachten wij wat een leuk team,die willen wij heel graag als onze fotografen op ons huwlijk voor 7-7-17. Meteen afspraak gepland en afgelopen week onze pre wedding shoot gehad. Ook weer fantastische foto's. En nu op naar een hele leuke samenwerking op onze trouwdag. Wij hebben er in ieder geval zin in om met deze leuke mensen de dag te gaan beleven. Judy en Fred jullie zijn een waanzinnig team

Prachtige foto van hoge kwaliteit

★★★★★
5 5 1
We hebben een prachtige afdruk ontvangen van onze familie shoot, die wij vorig jaar in het voorjaar in 't Twiske hebben gehouden. Zelf waren wij vrij laat met het bestellen van de vergroting maar de service van Judy en Fred was heel snel waardoor er binnen een week een haarscherpe ingelijste foto aan de muur hing.

Kerstshoot Teckels

★★★★★
5 5 1
Ik was al eerder met de hondjes geweest en daar waren prachtige foto's gemaakt door Judy en Fred, dus nu een fotoshoot met de kerst. Het was weer dolle pret en Queeny was weer dol en dwaas en Fleur een fotomodel. Maar de foto's zijn weer TOP geworden.

Prachtige foto's

★★★★★
5 5 1
Er heerst altijd een vrolijke, ontspannen sfeer als Fred en Judy onze peuters komen fotograferen. Zij passen zich geheel aan zodat we zoveel mogelijk ons normale programma kunnen volgen. Met veel geduld en ervaring besteden Judy en Fred veel tijd aan elk kind afzonderlijk. Ieder kind kan ook altijd met broertjes, zusjes, ouders of oma's en opa's op de foto, geen probleem. Ouders en kinderen zijn altijd super blij met de mooie foto's. De afhandeling verloopt vlot evenals de samenwerking met onze leidsters.

Stralende clienten Prinsenstichting

★★★★★
5 5 1
Cliënten van de Prinsenstichting, locatie Dolomieten 21 in Assendelft werden door Judy en Fred in een ontspannen sfeer geportretteerd. Wat een geweldige benadering naar de deze bijzondere mensen met een verstandelijk beperking. Dit maakte dat alle cliënten stralend op de foto staan. Vooraf was alles doorgesproken met de teamcoördinator. Op de dag zelf werd de eigen woning omgebouwd tot een kleine studio. De bestelling werd vlot verwerkt. Cliënten en hun familie zijn super blij met de mooie foto's. Op de gang hangt naast hun eigen kamerdeur een mooie portretfoto op canvas. Veel dank aan Fred en Judy namens cliënten en team Prinsenstichting- Dolomieten 21, Assendelft.

Onze trouwdag herbeleven.

★★★★★
5 5 1
Wat een heerlijke dag hebben wij gehad. En dankzij Fred en Judy is dit prachtig vastgelegd. Zij zorgden voor een fijne relaxte sfeer en hebben ons veel tips gegeven om onze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Inmiddels de foto's binnen en zo kunnen wij onze super mooie dag nog eens herbeleven. Ontzettend bedankt top team!

Uitstekende kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Vooraf werd er een goed advies gegeven over de kledingkeuze zodat het contrast optimaal is. Er is ook een leuke achtergrond gebruikt (oude bakstenen muur). Onze dochter staat er erg mooi op. Er wordt goed gekeken naar de pose, lichtinval en kleding. Ook de digitale download is 100% in tact (ongecomprimeerd). Wij zijn erg blij met het resultaat.

Newborn fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Wij zijn met onze dochter bij fotastique geweest voor een newborn fotoshoot. Wat een geduld hebben Fred en Judy, mede hierdoor hebben wij nu prachtige foto's van ons kleine meisje. Bedankt!

Wat een super lieve mensen

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Fred en Judy van Fotastique gekozen voor onze grote dag! De eerste kennismaking voelde gelijk goed! Wat een super lieve mensen! De pre-weddingshoot die zij aanboden was de druppel om voor hun te kiezen! Geen spijt van! Onze trouwdag is inmiddels voorbij maar kijken terug op prachtige trouwfoto's! Wat een samenwerking tussen die twee Dat is terug te zien in het eind resultaat! Nogmaals bedankt! Lieve groet Sander & Sabrina Bogert
Naam
E-mail
Review Titel
Beoordeling
Review tekst

Wij van Fotastique maken gebruik van cookies op de website. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met het cookie beleid.

error: aub niet kopieren! Alle foto\'s van fotastique rusten copyright op! Dank voor uw begrip.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
achtergrondPopup
zijkantpopup
Offerte aanvraag
Vraag hier eenvoudig en vrijblijvend uw offerte aan.
        
achtergrondPopup
zijkantpopup
Offerte aanvraag
     
Hartelijk dank voor uw offerte aanvraag bij Fotastique fotostudio Purmerend.
Uw offerte aanvraag is met succes verstuurd!
Contactformulier
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?